Contact

WIL JIJ MEEDOEN?

Wil jij je techniek testen? Schrijf je dan in voor een gratis proeftrainging bij MZ Futsal Academie.

Vul je e-mail adres in en jouw bericht eronder. Vermeld bij je bericht je naam + geboortedatum.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 
 
 

Algemene voorwaarden:

1. Aanmelding en Inschrijving

1.1 Bij inschrijving van de activiteiten die door MZ Futsal Academie worden aangeboden, gaat u automatisch akkoord met hieronder gestelde voorwaarden.

1.2 Bij inschrijving voor onze activiteiten verwachten wij dat u deze inschrijving kracht bij zal zetten door het verschuldigde inschrijfgeld binnen 14 dagen na bevestiging van inschrijving te voldoen per overschrijving of direct via de aangeboden betaalmogelijkheden.

1.3 Digitale bevestiging van inschrijving volgt na het moment van inschrijven.

1.4 De aanmeldingen worden door MZ Futsal Academie op volgorde van ontvangst van de aanmeldingen tot het maximum aantal deelnmers is bereikt.

1.5 Aanmeldingen voor deelname die binnenkomen na het verstrijken van het maximum aantal deelnemers zijn niet rechtsgeldig. Deze aanmeldingen zullen geplaatst worden op de reservelijst, waarvan u bericht krijgt.

1.6 Bij een te gering aantal deelnemers voor de activiteit, kan de activiteit uitgesteld of geannuleerd worden. De deelnemers die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen berciht per e-mail.


2. Aansprakelijkheid en gedrag 

2.1 MZ Futsal Academie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies/diefstal, materiële schade, letsels  en/ of blessures.

2.2 Wij verzoeken de deelnemers zich correct te gedragen zowel tijdens de trainingen, als in de kleedkamer ervoor en daarna.

2.3 Deelname aan de activiteit is op eigen risico.

2.4 Wij verzoeken de deelnemer op tijd aanwezig te zijn. Bij te laat verschijnen voor de training kan de deelnemer worden geweigerd.

2.5 Van de deelnemer wordt  een positieve houding verwacht ten opzichte van de trainer alsmede ten opzichte van de overige deelnemers.

2.6 Indien een deelnemer zich niet correct gedraagt, zullen wij de deelnemer waarschuwen en indien nodig uitsluiten van de les en het de volgende les weer aankijken. Blijft dit het geval dan zullen wij met de ouders en de deelnemer in gesprek en indien nodig de deelnemer moeten uitsluiten van de Academie zonder restitutie van het reeds betaalde deelnemersbijdrage.

2.7 Het dragen van geschikte schoeisel en scheenbeschermers is verplicht.


3. Afmelding en verzuim.

3.1 In geval van ziekte of afwezigheid dient de deelnemer (ouder(s) verzorger) zich af te melden bij MZ Futsal Academie. Voor contact gegevens zie Info.

3.2 10 lessenpakket is 12 weken geldig. Elke deelnemer kan dus kosteloos 2 lessen inhalen.

3.3 De trainingen gaan in principe altijd door, maar MZ Futsal Academie behoud het recht tot het eventuele vervallen van een training. Per mail of via de website wordt u op de hoogte gesteld.


4. Multimedia

4.1 MZ Futsal Academie behoudt het recht om gemaakte foto's en video's te gebruiken voor eigen doeleinden, zoals gebruik voor website, social media, flyers, dvd en/of promotie doeleinden.

4.2 Ouders en deelnemers hebben geen bezwaar tegen het nemen van foto's en/of filmopnames.

4.3 Indien dit niet gewenst is dient u dit schriftelijk kenbaar te maken, wij zullen ervoor zorgen dat het bij de volgende productie verwijderd wordt.

HOOFD TRAINER


Mentor Zeqiri

ASSISTENT TRAINERS U6, U7,  U8, U9


Drinor Zeqiri


Alban Zeqiri