OVER ONS

Over ons:

Alle trainingen staan onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainer Mentor Zeqiri. Mentor is sinds 2008 actief in het begeleiden van jeugd en jongeren zowel op het gebied van voetbal als Sociaal Pedagogisch vlak.


Opleidingen:

In 2011 heeft Mentor de MBO 4 Sport en Bewegingsco√∂rdinator opleiding afgerond en in 2013 de Post HBO opleiding Jongerenwerk Nieuwe Stijl. In 2017 heeft hij de 3-daagse Meulensteen cursus gevolgd, gegeven door Rene Meulensteen (techniek,- en oud assistent trainer Manchester United). 

 

Wat is Futsal?

Futsal is een woord dat afkomstig is van de Spaanse woorden ''Futbol'' (voetbal) en ''Sala'' (zaal).

In landen als Brazilie en Spanje hoef je niemand te overtuigen dat zaalvoetbal belangrijk is bij de ontwikkeling van een speler. Maar liefst 9 spelers van Barcelona zijn ooit begonnen in de zaal. 


Waarom zaalvoetbal?

Zaalvoetbal is de fundering van het voetbalsport. Doordat je in een relatief kleine ruimte speelt, heb je als speler meer balcontacten, maak je meer acties en vallen er meer doelpunten. Dat leidt tot meer zelfvertrouwen en meer spelplezier.Tevens is de handelings,- en balsnelheid velen malen hoger omdat er op harde ondergrond gespeeld wordt.

HELP ONS TE GROEIEN, WORDT SPONSOR

Vraag naar de eventuele mogelijkheden om sponsor te worden.

Meer infor? Mail naar: